Okulda darp iddiası

Haber Giriş : 08 Ocak 2009 14:17, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

- Aydın merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda okuyan iki kızın öğretmenleri tarafından darp edildiğini iddia eden baba , öğretmenle tartıştı.

Olay, dün öğleden sonra Aydın merkez Yedi Eylül Mahallesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; söz konusu okulda eğitim gören kızları T.B. ve Z.B'nin öğretmenleri olan B.G. tarafından dövüldüğünü iddia eden baba, N.G., okula gelerek kızlarının öğretmeni ile görüşmek istedi. Öğretmen ve baba arasında başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, taraflar birbirlerini hayati tehlike arz etmeyecek şekilde darp ederek, tehdit ve hakarette bulundu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ifadeleri alınan baba ve öğretmen serbest bırakıldı. Dövüldükleri iddia edilen iki kız çocuğu da Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA

Aydın'da bir ilköğretim okulunda kızının öğretmeni tarafından dövüldüğünü iddia eden baba, tartıştığı öğretmeni darp etti.

Alınan bilgiye göre, Yedi Eylül Mahallesi'ndeki bir ilköğretim okulunda eğitim gören kızları N.B'nin (14), öğretmeni B.G. tarafından dövüldüğünü iddia eden baba T.B. ile anne Z.B, okula gelerek öğretmenle görüşmek istedi.

Görüşme sırasında taraflar arasında başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine baba T.B, öğretmeni darp ederek, tehdit ve hakarette bulundu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ifadeleri alınan anne, baba ve öğretmen serbest bırakıldı.

Dövüldüğü iddia edilen kız çocuğu da Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Soruşturma sürdürülüyor.

AA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber